Openhartig: 9 datingavonturen van vrouwen van boven de veertig

Openhartig: 9 datingavonturen van vrouwen van boven de veertig
Getty Images

Terwijl sommigen happy single zijn, gaan anderen volop op zoek naar een partner. Maar hoe pak je dat aan, eens je de veertig voorbij bent? Deze 9 lezeressen vertellen voluit over hun datingavonturen.

Ilse wil graag iemand in ‘het echte leven’ ontmoeten.

“Na die tweede nacht samen draaide hij zich om, zei plots ‘ik denk dat ik mij heb vergist’ en vertrok, zonder uitleg”

Ilse (52): “Het is echt een mijnenveld daarbuiten voor wie na zijn vijftigste nog een partner zoekt. Ik ben sinds drie jaar actief op zoek naar een nieuwe vriend, maar ik geloof niet in datingapps en relatiewebsites. Ik vind het veel leuker om iemand in het echte leven te ontmoeten en te voelen of het klikt. Ik probeer zoveel mogelijk buiten te komen omdat ik oprecht geloof dat dat de enige manier is om een gelijkgestemde ziel te ontmoeten. Vorige zomer leerde ik Johan kennen op een barbecue bij kennissen. Het klikte onmiddellijk tussen ons. Hij vroeg of ik eens iets met hem wilde gaan drinken, en ik was vooral heel blij dat mijn theorie over persoonlijke ontmoetingen zijn vruchten had afgeworpen. Het leek bijna te mooi om waar te zijn.

Wil je graag verder lezen?
Dan vragen wij je om eenmalig een gratis account aan te maken. Vanaf dan krijg je ongelimiteerd toegang tot al onze artikels en video’s.

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)