Verrassend: deze twee dieren zijn de beste vriendjes!

Dat twee dieren de beste vriendjes kunnen zijn, is geen geheim. Zie jij jouw honden vaak samen ravotten? Of liggen jouw hond en kat soms samen aan de kachel? Soms zijn er verrassende combinaties. Maar van deze hoorde je waarschijnlijk nog niet!

Tanja Brandt woont in Duitsland, in Noordrijn-Westfalen. Naast auteur en fotografe is ze ook valkenier. Ze is constant bezig met dieren. Haar hond Ingo was aanvankelijk een ietwat norse hond, die vaak alleen in zijn hondenkooi zat en andere honden negeerde. Maar toen hij het uiltje Poldi ontmoette, gebeurde er iets opmerkelijks.

Tanja zat te werken aan haar bureau samen met Poldi, toen Ingo nieuwsgierig kwam snuffelen. Met een klauw in de neus van de hond tot gevolg, maar het was het begin van een geleidelijke toenadering.

Inmiddels zijn Poldi en Ingo de beste vriendjes, en volgens Tanja groeide Ingo ook dichter naar andere dieren toe. Hij heeft ook nog een andere uil leren kennen, maar Poldi blijft z’n favoriet. De uil en de hond zijn intussen zelfs Instafamous :-). Kijk zelf maar!

Bron: VRT NWS – Uitgelichte foto: Instagram @tanja_brandt

https://www.instagram.com/p/BgcMeiLgtzp/?taken-by=tanja_brandt

https://www.instagram.com/p/Bf4IwtgAITv/?taken-by=tanja_brandt

Lees ook:

Partner Content