Zó leuk waren onze vriendinnen-speeddates!

Door Els Lips

Zouden jullie vriendinnen kunnen worden? Dat was dé hamvraag die wij aan een aantal duo’s voorlegden. Deze vrouwen hadden elkaar nog nooit gezien, en wij wilden weleens weten of zij een ‘perfect match’ zouden kunnen vormen. Een heuse blind date, dus, maar dan zonder Ingeborg, schuifwand, én voor vriendinnen.

Nieuwe vriendinnen

Hoe leer je nieuwe vriendinnen kennen? In de ene fase van je leven gaat dat al makkelijker dan in de andere. Als je kinderen opgroeien, kom je vaak in contact met andere ouders, via school of een gemeenschappelijke hobby. Maar wat als je kroost het huis uit is? Of je na jaren zonder partner achterblijft en er ook een stuk van je vertrouwde vriendenkring wegvalt? Of als je gewoon op iets oudere leeftijd nieuwe interesses ontwikkelt en op zoek bent naar gelijkgestemden om je heen? Dan wordt het soms minder evident om je sociale contacten uit te bouwen.

Omdat wij weten hoe belangrijk vriendschap in het leven is en wij er alles willen aan doen om fijne vrouwen, die op zoek zijn naar vriendinnen, een handje te helpen, riepen wij natuurlijk al het Libelle Vriendinnenplatform in het leven.

Speeddates

Maar ook op onze afgelopen Libelle Winterfair organiseerden we een leuk initiatief: de vriendinnen-speeddates! Korte ontmoetingen tussen twee vrouwen die elkaar nog nooit hadden gezien. We schotelden hen een aantal vragen voor: wat ze zochten in een vriendin, maar ook van welke films ze hielden, en nog zoveel meer… Welke verrassende gesprekken en hilarische momenten daar uit kwamen, zie je in de hartverwarmende video hierboven!

Video: Jana Ruys, Aline Letor en Noor Vliers, studenten Journalistiek Thomas More

Wil je ook nieuwe vriendinnen leren kennen? Neem zeker een kijkje op ons fantastische Libelle Vriendinnenplatform, dé plek waar geweldige vrouwen zoals jij elkaar vinden!

Meer over het Libelle Vriendinnenplatform

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!