Mijn verhaal: “Hier kom ik niet meer levend uit, dacht ik. Mijn armen, mijn rug, mijn gezicht, ik voelde alles branden”

Mijn verhaal: “Hier kom ik niet meer levend uit, dacht ik. Mijn armen, mijn rug, mijn gezicht, ik voelde alles branden”

Op 31 december 1994 legde een brand het Antwerpse hotel Switel volledig in de as. De trieste balans: 15 doden en 164 gewonden. Sandra en Frank maakten deze noodlottige avond, elk op hun manier, mee en herinneren zich de dramatische avond nog als gisteren.

Slachtoffer Sandra liep zware brandwonden op

Het was mijn vriend Koen die de kerstboom vuur zag vatten. Achteraf zei hij: ‘Had ik geweten welke ravage die vlam ging aanrichten, dan had ik je meegesleurd.’ Maar dat kon niemand voorspellen. Koen liep recht naar de uitgang, ik de andere kant op. Ik wilde het keukenpersoneel verwittigen, omdat zij helemaal niet wisten wat er gebeurde. Maar daar ben ik nooit aangekomen… 

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Nog meer pakkende verhalen

• Mijn verhaal: Sandra raakte ernstig verbrand tijdens een barbecue
• Mijn verhaal: Femke verloor haar man bij een tragisch scheepsongeval
• Mijn verhaal: Ines heeft al jaren straatangst na een aanranding in haar jeugd

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)