De perfecte mix van milde Activia yoghurt en heerlijke granen!Getest op Libelle

Een verrassende ingrediëntencombinatie met ongekende milde textuur en heerlijke smaak

Yoghurt en granen vormen een super combinatie die niet alleen heel lekker maar ook verrassend is. Precies daarom heeft Danone in het Activia Granen gamma twee geheel nieuwe smaken gelanceerd.

Ook de receptuur van Activia Granen en Activia Muesli werd vernieuwd. Wil jij je laten verbazen door de verrassende smaken en de vernieuwde recepten? Doe dan mee aan de test!


Lekker bij een evenwichtig ontbijt of als heerlijk tussendoortje

Met de lancering van ‘Hazelnoot Quinoa’ en ‘Walnoot Maanzaad’ bestaat het Actvia Granen gamma, in 4 potjes packs, nu uit 4 verrukkelijke yoghurts. De nieuwkomers bevatten verrassende ingrediënten. Door de verfijnde recepten blijven de ingrediënten licht krokant en komt de milde smaak van de yoghurt extra goed tot zijn recht.

Voor wie ’s morgens de dag wil beginnen met iets verrassend bij zijn gevarieerd en evenwichtig ontbijt, zijn de Activia Granen yoghurts een heerlijke keuze. Ze zijn ook geschikt als tussendoortje. En dankzij de nieuwe en trendy ingrediënten, is er nu voor iedereen dé perfecte variëteit.

2 nieuwkomers *

 

 

Activia Hazelnoot Quinoa

Naast quinoa bevat deze nieuwkomer ook o.a. hazelnoot , gerst, zonnebloempitten en lijnzaad.

 


Activia Walnoot en Maanzaad

Maanzaad vormt het steringrediënt van deze andere nieuwkomer. Daarnaast bevat deze variant ook o.a. walnoot, zonnebloempitten, spelt, haver- en tarwevlokken en gerst.

 

2 vernieuwde klassiekers*

 


Activia Granen

Door het verfijnd recept passen de haver- en gerstvlokken en de tarwe lekker bij de yoghurt.

 


Activia Muësli

Ook in deze klassieker komen de rozijnen, de haver, de tarwe, hazelnoot, amandelen en walnoot nu beter tot hun recht.

 

* Zie de verpakking voor de volledige lijst van ingrediënten.

 

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwe smaken en de vernieuwde recepten van de Activia Granen yoghurts?

 

Schrijf je dan snel in!

Wil jij graag de vernieuwde Activia Granen yoghurts van Danone uitproberen?
Schrijf je dan nu in!

Neem deel aan de test en laat je verrassen door de nieuwe smaken en de vernieuwde recepten. Beantwoord onderstaande vragen en met een beetje geluk ontvang je een bon voor een 4 potjes pack.

Wat mag je testen?
De bon geeft je recht op één 4 potjes pack Activia Hazelnoot Quinoa of Activia Muësli dat je zelf afhaalt in de supermarkt.

[sim id=”dStO86ZuGgAzlmWW3Eh_0SJi3eOBTWPPxNWodD1IIqMp3DVz8rE05r_cqXwTORRji%2BkYZvYgSpgStp” source=”www.libelle.be&ASSETS=1″]