Little Girl Playing At Playground Outdoors In Summer

Korting tot wel 44% met dubbele vroegboekkorting

Samen met Park Molenheide

Na de warme zomer zul je het wel al gemerkt hebben: soms kom je tijdens je vakantie tijd te kort. Zeker op Park Molenheide, waar het activiteitenaanbod zo groot is dat je hoofd ervan gaat tollen. Een gigantisch indoor speelparadijs, een zwembadcomplex, een gloednieuwe award winning indoor minigolf, een themabowling, … Zet je schrap voor een bombardement van vakantiepret in het kindvriendelijkste vakantiepark van België!

Waterpret in Aquapolis

Zonneschijn of wat regendruppels: op Park Molenheide maakt het helemaal niets uit. Er is genoeg indoor vertier om zowel de felle zon als een regenbui deskundig te omzeilen. In Aquapolis – goed voor maar liefst 4 zwembaden – kunnen de kleintjes spetteren in het warme (32°) kabouterbad, terwijl de grote belhamels zich wagen op de vier spectaculaire glijbanen en het subtropische zwembad. Wie baantjes wil trekken, vindt z’n gading in het 25-meterbad.

Klein hongertje? Molly’s Bar staat paraat!

Speelplezier in Kids Valley

Afkoelen kun je het best in Kids Valley, hét indoor speelparadijs van België. Hier ben je geen uren maar dagen zoet. Met z’n 7.500 m² is dit de grootste indoor speeltuin van Belgisch Limburg. Naast ontelbare speeltoestellen, klimtorens en glijbanen vind je hier ook een eng spookhuis, een kindercinema, een shooting gallery, een gocartpiste, … Je bent hier niet meteen terug buiten. 😉

Gelukkig kun je energie bijtanken in Tom’s Herberg.

Avontuur in De Mijn

De nieuwste trots van Park Molenheide is een uitzonderlijke en zeer avontuurlijke indoor minigolf: De Mijn. Niet je standaard exemplaar, maar een verrassend tracé met geluid, licht én geur. Deze themaminigolf – met drilboren, dynamiet, mijnschachten en transportbanden – is de grootste indoor minigolf van Europa.

Goed voor 18 holes en uren spelplezier. Logisch dus dat Park Molenheide er de THEA-Award for outstanding achievement worldwide voor ontving. Officieel een attractie op wereldniveau en een die je gegarandeerd nooit meer vergeet.

Activiteiten voor het hele gezin

  • Bowlen doe je helemaal in piratenthema, op het dek van een galjoenschip
  • Toch liever wat sporten? Voetbal, basket en beachvolleyball zijn helemaal mogelijk
  • In de visvijver kun je naar hartenlust vissen
  • Ons animatieteam staat ook volledig voor jullie klaar: knutselen, schminken, tattoos zetten, dansen, zingen, cupcakes maken,… Geen moeite is hen te veel!
  • Molenheide by Night is een magische fakkeltocht die zeker de moeite waard is

We hebben je gewaarschuwd, op Park Molenheide tikt de klok net iets sneller.

Reserveer nu reeds je volgende vakantie op Park Molenheide aan dubbele vroegboekkorting! Boek je bungalow met gratis Wifi vóór 30 september 2018 via www.molenheide.be/libelle of +32 11 52 10 44 en geniet gegarandeerd van de laagste zomerprijs voor 2019! Combineer de dubbele vroegboekkorting met een familie en weekkorting en ontvang een korting tot wel 44%!