SOS relatie: “Hij was er bijna nooit en daar heb ik het moeilijk mee. Ik heb zoveel in m’n eentje gedaan…”

SOS relatie: "Hij was er bijna nooit en daar heb ik het moeilijk mee. Ik heb zoveel in m'n eentje gedaan..."
Getty Images

Frank (58) en Marijke (59) zijn 35 jaar getrouwd. Nu Frank zijn bedrijf verkocht heeft, verwacht Marijke dat er meer tijd komt voor hen als koppel, maar dat loopt moeilijk.

Wat zegt Marijke?

“Toen Frank zijn bedrijf verkocht, ging ik ervan uit dat er meer tijd voor ons zou komen, als koppel, dat hij eindelijk meer als vader en partner zijn rol zou opnemen …”

Marijke: “Ik leerde Frank kennen in de scouts. Wij waren tieners en zijn een beetje samen opgegroeid. Ik keek op naar hem, hij had iets eigenzinnigs, ging zijn weg en slaagde daar ook in.

We komen allebei uit een moeilijk gezin. Mijn vader had een ernstig alcoholprobleem, mijn moeder kon daar helemaal niet mee om en reageerde op alles heel angstig, een houding die ze overbracht op mij en mijn twee zussen. Ik ben in mijn kindertijd heel vaak bang geweest. Samen zijn met Frank voelde veilig aan. Hij kon de wereld aan.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)