SOS relatie: “Opnieuw drie jaar borstvoeding geven, is geen optie. Toen ik dat aan hem vertelde, werd hij boos”

SOS relatie: "Opnieuw drie jaar borstvoeding geven, is geen optie. Toen ik dat aan hem vertelde, werd hij boos"
Getty Images

Simon (33) en Hannah (35) hebben twee kinderen van 3 en 2. Hannah geeft nog borstvoeding, maar wil dat bij hun derde kindje dat op komst is, anders aanpakken. Simon is het daar niet mee eens.

Wat zegt Hannah?

“Ik ben moe, leeg. Nog eens drie jaar borstvoeding kan ik echt niet aan”

Hannah: “Ik leerde Simon kennen op een event voor singles. Het was een van de eerste keren dat ik opnieuw uitging na mijn scheiding. Ik ben negen jaar samen geweest met mijn ex, een echte dwingeland. De laatste jaren kwam er ook regelmatig geweld bij te pas, waarvoor ik uiteindelijk ben gevlucht. Toen de scheiding rond was, was ik blij met mijn tijd alleen. Maar ik wilde ook graag kinderen, wat mijn ex weigerde. Ik moest er alleen voor hem zijn, al brak hij me ook de hele tijd af. Simon was anders, hij gaf me het gevoel belangrijk te zijn. Ik voelde me opnieuw een vrouw die de moeite waard is.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)