SOS relatie: “Hij vindt dat ons seksleven niet is wat het moet zijn. Dat die behoefte weg is, vind ik op onze leeftijd normaal…”

SOS relatie: "Hij vindt dat ons seksleven niet is wat het moet zijn. Dat die behoefte weg is, vind ik op onze leeftijd normaal..."
Getty Images

Pierre en Carla zijn 25 jaar getrouwd en sinds kort woont hun dochter in het buitenland. Pierre heeft het moeilijk met het lege nest: hij vindt zijn huwelijk leeg.

Wat zegt Carla?

“Pierre kan zich zo emotioneel opstellen, zo kinderachtig uiting geven aan dingen, ik word er onnozel van. Ik wil een man die zich als een man gedraagt”

Carla (52): “Ik leerde Pierre kennen tijdens onze stages als verpleegkundige. Wij waren elkaars eerste lief, ook al waren wij toen al twintigers. Ik ben de jongste in een groot gezin van zeven kinderen. Het was er altijd een drukke bende, gezelschap verzekerd. Relaties zijn me daardoor pas op latere leeftijd gaan interesseren.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)