SOS relatie: “De voorspelbaarheid in onze relatie is groot. Vaak besluipt me een gevoel van ‘is dit het nu?'”

SOS relatie: "De voorspelbaarheid in onze relatie is groot. Vaak besluipt me een gevoel van 'is dit het nu?'"
Getty Images

Tilly (37) en Marcus (35) zijn tien jaar getrouwd en hebben twee dochters van 7 en 5. Tilly vindt dat hun relatie indut. Ze mist passie en vuur in hun relatie.

Wat zegt Tilly?

“Ik ben nog jong, zit vol leven, maar bij Marcus voel ik me bijna bejaard, alsof we alles achter ons hebben liggen”

Ik heb Marcus leren kennen op een feestje van het werk. Ik wist wie hij was en wat hij deed, vond hem een aantrekkelijke man en voelde ook zijn betrouwbaarheid en standvastigheid. Dat sprak me enorm aan. We raakten aan de praat en dat voelde meteen vertrouwd aan. Ik had net een turbulente relatie achter de rug. Ik was heel verliefd op die man, maar achteraf bleek dat hij nog niet gescheiden was en hij er meer dan één extra vriendin op nahield. Ook daarvoor was ik al vaak gevallen op aantrekkelijke mannen, maar totaal onbetrouwbaar. Ik zag dat een tijdje als een spel, maar zo rond mijn 25ste begon ik toch heel hard te verlangen naar een gezin, kinderen…

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)