SOS relatie: “Als ik begin over een gezin, heeft hij het altijd over ‘later’. Maar ik wil zekerheid”

SOS relatie: “Als ik begin over een gezin, heeft hij het altijd over 'later'. Maar ik wil zekerheid”
Getty Images

Sara (32) en Nick (31) zijn zes jaar samen. Al van bij het begin van de relatie geeft Sara aan kinderen te willen. Nick ging daar aanvankelijk in mee, maar twijfelt nu. Dat zorgt voor een ernstige crisis.

Wat zegt Sara?

“De laatste tijd gaan onze ruzies almaar vaker over de toekomst, het perspectief waaraan ik behoefte heb.”

Sara: “Toen ik met Nick een relatie begon, waren wij al twee jaar heel goede vrienden. Bij mij werkt het zo. Ik vind het heel belangrijk iemand te kunnen vertrouwen, van dichtbij te kennen, alvorens verder te gaan. Ik zie het ook op lange termijn, wil graag een gezin. Ik koos met hem dus niet enkel voor een goede partner, maar ook voor een toekomstige vader. Wij wonen nu al enige tijd samen en het onderwerp kinderen komt de laatste tijd vaak aan bod. Ik wil graag verhuizen naar een eigen huis, maar wil ook zekerheid over een ons-verhaal, als gezin. Ik voel al enige tijd dat Nick dit onderwerp uit de weg gaat. Hij heeft het altijd over ‘later’, na zijn promotie op het werk, de zoveelste marathon of verre reis.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)