SOS relatie: “Toen ik hem met zijn bedrog confronteerde, kwam het hele verhaal eruit. Alsof hij had gewacht om het te kunnen vertellen”

SOS relatie: “Toen ik hem met zijn bedrog confronteerde, kwam het hele verhaal eruit. Alsof hij had gewacht om het te kunnen vertellen”
Getty Images

Delphine (42) en Ludo (44) zijn zestien jaar getrouwd en hebben twee kinderen. Recent heeft Delphine ontdekt dat Ludo al twee jaar een andere relatie heeft. Ze willen uitzoeken hoe het verder moet.

Wat zegt Delphine?

“Als ik initiatief neem om te vrijen, lijkt hij me wel af te wijzen, terwijl hij voorheen daarrond altijd vragende partij was”

Delphine: “Ik leerde Ludo kennen tijdens een bijscholing voor verpleegkundigen. Het klikte meteen. Ludo is heel sociaal, ik ben daarin een stuk terughoudender, moet iemand vertrouwen alvorens ik iets over mezelf vertel. Hij ging direct door die muur. Voor Ludo had ik weinig relatie-ervaring. Eigenlijk was ik op dat moment nog maagd. Ludo had altijd vriendinnen gehad, wat me geruststelde, hij zou wel weten hoe het moest, maar tegelijk maakte het me ook onzeker. Zou hij mijn onervarenheid niet als een afknapper ervaren?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)