4 betaalbare tips om je huis herfstproof te maken

4 betaalbare tips om je huis herfstproof te maken

De herfst is volop bezig, en dat is niet zo erg. Wij hebben wat budgetvriendelijke tips voor jou verzameld om er een écht knus seizoen van te maken.

Haal de herfst in huis

Ander kleurtje

Ben je dat witte kastje na de zomer helemaal zat? Door meubels in een andere kleur te verven, die bij de herfst past, zien ze er al heel anders uit en passen ze ook weer beter bij het seizoen.

 

Rondje in het bos

Neem tijdens een boswandeling de mooiste blaadjes, takjes en kastanjes mee en maak er zelf leuke decoratiestukjes van. Een slinger met dennenappels bijvoorbeeld. Ook heel leuk: verzamel mooi gevormde blaadjes en bespuit ze met koperspray. Hang de blaadjes aan een slinger en je hebt hele originele en mooie herfstdecoratie!

 

Geurtje in huis

Het toverwoord voor een knusse herfstsfeer in huis: geurkaarsjes. Je kunt ze bij veel winkels kopen en zijn vaak niet duur, maar je haalt er wél de herfst mee in huis. Hoe meer kaarsen, hoe beter. Kies natuurlijk voor één geur, gecombineerd met gewone kaarsen.

 

Spelen met pompoen

Met pompoenen kun je je niet alleen uitleven op culinair gebied, ze zijn ook heel leuk als decoratie. Je kunt ze gewoon zo neerzetten, maar je kunt ze ook uithollen en er waxinelichtjes in zetten. Of je spuit ze in een andere kleur die bij jouw interieur past.

 

Bron: Libelle.nl – Beeld: Getty Images

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)