De 5 populairste speelgoedcadeaus op verlanglijstjes

Door De Redactie

Bol.com publiceert ook dit jaar weer welk type speelgoed het meest verkocht wordt. Deze trends en items vonden wij opmerkelijk!

Traditie versus elektronica

Het traditionele speelgoed is verre van afgeschreven. Ook in deze periode stijgt de vraag naar gezelschapsspelletjes en knutselspullen. Maar in de digitale wereld waarin we leven zijn de hoogtechnologische snufjes nog steeds razend populair. Zoals de elektronische diertjes van Paw Patrol of de knuffelpoppen van Brightlings. Maar ook Pokémon is terug van nooit weggeweest. Samen met FIFA 17, Just Dance en LEGO Dimensions zwaaien de Japanse figuurtjes de plak op de verlanglijstjes van onze lieve kindertjes.

Onder de films doen Finding Dory en de GVR het erg goed. Bij de boekenwurmen zijn Harry Potter en Geronimo Stilton het meest gegeerd. Voor de muzikale kinderen is K3 een topper, maar ook de verzamel-cd’s van Ketnet en KZOOM laten onze kroost swingen en meezingen.

5 speelgoedcadeau-toppers

Dit zijn de meest gevraagde cadeautjes van 2016:

  1. Zoomer Chimp
  2. Bunchems! Jumbo Pack
  3. LEGO Friends Pretpark Achtbaan
  4. Playmobil Cruiseship
  5. Paw Control Patroller

Dankzij een vrijgevige Sint maak je in de Grote Sintwedstrijd kans op de Lego Friends Pretpark Achtbaan en Playmobil Cruiseship! 

 

bron: bol.com, beeld: Shutterstock

 

Partner Content