6 trucjes om je kunstkerstboom er voller en echter te laten uitzien

6 trucjes om je kunstkerstboom er voller en echter te laten uitzien

De ene verkiest een echte kerstboom, de andere gaat resoluut voor een artificiële versie. Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Maar als je jaarlijks voor een ‘valse’ gaat, is het jou vast ook opgevallen dat de boom er niet vol en echt genoeg uitziet. Maar met deze handige trucjes kun je jouw kerstboom er in een mum van tijd voller laten uitzien.

Zo ziet jouw kerstboom er voller uit

1Let it snow

Bestrooi de boom met wat kunstsneeuw. Het zal lijken alsof je hem nog maar net naar binnen hebt gehaald.

2Wauw, net echt!

Probeer een ornament op de kop te tikken dat op een takje van de kerstboom lijkt. Wikkel het rond je kunstkerstboom, et voilà.

3Een mooie boom kost tijd

Als je hem jaarlijks gebruikt en telkens weer in de doos propt, is het niet meer dan logisch dat de takjes soms gaan buigen. Neem dus de nodige tijd om ieder takje terug in model te brengen. Wedden dat jouw kerstboom er direct voller zal uitzien?

4Tijd voor een nieuw kleurtje

Lijkt de kunstboom wat afgeleefd? Laat hem een frisse neus halen in jouw tuin en verfris hem met wat spuitverf. De roest- of kale plekken zullen in een mum van tijd verdwenen zijn.

5Kale plekken

Ga bijvoorbeeld voor grote strikken om de laatste kale plekjes te verbergen.

6Een lelijke voet

Dan heb je eindelijk die mooie boom waar je altijd van droomde, en dan komt die lelijke plastic voet de boel verpesten. Gelukkig zijn er tal van manieren om hem creatief en esthetisch te verstoppen.

Foto’s: miniinthebox.com, freshdesignpedia.com & Shutterstock

Nog meer kerstplezier

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)