Zo verberg je de voet van de kerstboom

Zo verberg je de voet van de kerstboom

Of je nu een echte of valse kerstboom zet: er zijn altijd manieren om de voet mooi te verbergen. Laat je inspireren!

Rieten mand

Zet eens een mooi afgewerkte rieten mand rond de voet van je kerstboom. Je verbergt ‘m makkelijk én je tovert ineens extra sfeer in je woning. Je vindt ze bij tuincentra en interieurwinkels, maar dikwijls ook bij ketens als Blokker of Hema. Tip: je kunt de mand schilderen in een kleur die je mooi vindt. Wit of grijs is alvast een leuke variatie op de klassieke, bruine kleur!

Cadeautjes voor de voet van je kerstboom

Ongetwijfeld de leukste manier om de voet te verbergen, is door cadeautjes onder de kerstboom te leggen. Zo zorg je niet alleen voor een huiselijk effect, maar ook voor extra veel uitpakplezier op Kerstmis.

Deken

Vervang het typisch witte sneeuwtapijtje eens door een zacht deken. Je krijgt een landelijke, natuurlijke en supergezellige sfeer, zonder er veel moeite voor te doen! Extra mooi meegenomen is dat je het dekentje kunt aanpassen naargelang de kleuren van je kerstversiering.

 

Kussens

Zo simpel, maar oh zo sfeervol: kussens aan de voet van je kerstboom! Omdat je zoveel textiel gebruikt, krijgt je kerstboom automatisch een extra warme uitstraling.

Houtblokken

Je kunt ook houtblokken onder de kerstboom leggen. Stapel ze kriskras door elkaar, of leg ze in een cirkel. Mooi én origineel!


Kom volop in kerststemming!

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)