Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kerstwedstrijd, dag 12: win 30x een SodaStream Spirit Black t.w.v. 99 euro

Door Rani Merckx

Gedaan met flessen water zeulen uit de supermarkt: met SodaStream tover je kraantjeswater in een mum van tijd om tot bruiswater. En dat het gebruik ervan alleen maar voordelen heeft, lees je hieronder! Extra fijn: je kunt hier zo’n pienter toestel winnen!

Draai die kraan maar open!

Veel Vlamingen blijven verknocht aan hun flessenwater en hebben nog steeds heel wat vooroordelen over kraanwachter. Zo zou het naar verluidt ‘ongezonder’ en ‘minder lekker’ zijn. Maar niets is minder waar. Je doet er écht beter aan om die kraan wat vaker open te draaien. Lees vooral verder!

Breng bubbels in je leven

Spring jij graag mee op de kraantjeswater-kar? Super! Maar drink je liever sprankelend water? Wel, dat kan … met SodaStream! Dit pientere toestel tovert in een mum van tijd kraantjeswater om tot bruiswater.

Kraantjeswater drinken met SodaStream is lief…

1. … voor het milieu

Geen plastic wegwerpflessen meer in huis, da’s gunstig voor je ecologische voetafdruk. Want wist je trouwens dat één herbruikbare SodaStream-fles duizenden plastic wegwerpflessen vervangt?

2. … voor je lichaam

Water is ontzettend belangrijk in ons leven. Het is veruit de nummer 1 voedingsstof, en dan in het bijzonder kraantjeswater. Het bevat veel calcium en magnesium, twee mineralen die je lichaam niet zelf aanmaakt, maar wél nodig heeft.

  • Magnesium reguleert en ondersteunt je zenuw- en spierfunctie, en je cardiovasculaire systeem.
  • Daarnaast geeft het je weerstand een boost en is het goed voor je geheugen en concentratievermogen!

3. … in gebruik

Want kraantjeswater stroomt gewoon uit de kraan. Sneller en makkelijker kan haast niet! Het SodaStreamtoestel laat je trouwens ook de keuze: wil je licht, medium of sterk bruisend water? Je bent dus slecht een drukknopje verwijderd van jouw ideale glaasje water!

Waag je kans!

Geef toe: een SodaStreamtoestel is ongelooflijk handig, toch? Doe mee met onze wedstrijd en wie weet bruist er binnenkort wel eentje bij jou in de keuken!


Deze wedstrijd loopt van 12 december 8 uur tot en met 12 december 23.59 uur!

Psssst, speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream de nieuwe Décor-editie, en die is er nu in een stijlvol Urban Grey-jasje. Ook fijn: er zit een vaatwasbestendige herbruikbare fles bij! Nu te verkrijgbaar bij Exellent, Expert en Selexion.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!