Getty Images

Fris ritje: ga voor een autoparfum in je wagen

Door Sara Dekens

Wanneer je veel tijd doorbrengt in je auto, wil je daar zoveel mogelijk tot rust komen. En daar hoort een lekker geurtje bij. Wil je liever geen traditioneel dennenboompje zien bengelen? Ga dan voor een autoparfum dat helemaal bij jou past. Dit zijn alvast onze favorieten!

3x het beste autoparfum

Het leven is een reis

autoparfum geur dennenboompje

Deze heerlijke geur van kersenbloesem en rijstmelk gaat maar liefst zes tot acht weken mee. De stijlvolle houten houder bevestig je aan het ventilatiesysteem. Is de geur op? Geen zorgen, dan hoef je enkel een refill te kopen.

Life is a Journey – Sakura Car Perfume (Rituals, € 17,50)

Enkel voor jou

autoparfum geur dennenboompje

Hou je van een bloemige geur? Dan is deze Just for you, je raadt het al, wat voor jou. De autoparfums van Ester ruiken niet alleen heerlijk, ze zien er bovendien erg stijlvol uit. Bevestig het flesje met houten geurstokjes aan het ventilatiesysteem of hang het met een bijgeleverd touwtje aan de binnenspiegel.

Ester autoparfum women nr.4 – Just for you (Ester Perfumes, € 19,99)

Dat heet dan gelukkig zijn

autoparfum geur dennenboompje

 

Klik de autodiffuser op het ventilatierooster van je wagen en geniet van de geur van… geluk! Dit autoparfum bevat essentiële oliën die de geestelijke gesteldheid een boost geven. Door de ventilatie harder of zachter te laten blazen, kun je de verspreiding van het parfum regelen zoals jij zelf wilt. Na 4 tot 6 weken is de geur minder en kun je een navulling kopen.

Auto Diffuser Aroma Happy (Maison Berger, € 15,95)

Zelf autoparfum maken?

Wil je een heerlijk fris geurtje in je auto, maar heb je geen zin in dure autoparfums? Dan maak je het gewoon zelf.

Wat heb je nodig?

  • een stukje vilt dat je in een bepaalde vorm knipt
  • een stukje touw
  • je favoriete essentiële olie

Maak een gaatje in het stukje vilt en rijg het touwtje erdoorheen. Doe er nu enkele druppels van je favoriete essentiële olie op en hang het in je auto. Klaar!

Bron: huisvolkarakter.nl

Meer lekkere geurtjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content