Dit zijn dé leukste items voor een klassiek kerstfeest

Dit zijn dé leukste items voor een klassiek kerstfeest

Maakt jaarlijks naar Home Alone kijken deel uit van je kerstritueel? Lijkt een eindejaar zonder een passionele kus onder de maretak ondenkbaar? Hou je stiekem van de lucht die er na het gourmetten in de lucht hangt? Dan is het overduidelijk: je houdt van de typische kerstklassiekers.

Daar hoef jij je uiteraard niet om te schamen. Integendeel! Zet de clichés dit jaar nog maar eens lekker in de kijker met deze leuke spullen uit Libelle’s kerstshop

1 Boska Taste Kaasfonduepan

Inspiratieloos? Met een kaasfondue scoor je altijd bij je gasten. Lekker en traditioneler kan haast niet. Je shopt dit hier.

2 Jumbo opbergtas

Veel kerstversiering kopen is een geweldig plan. En eens de feesten voorbij zijn (maar daar denken we liever nog niet aan), kun je al je versiersels in deze handige opbergtas kwijt. Vind hem hier.

3 Damessokken met kerstthema

Vergeet je tenen niet de volgende maanden. Ook zij zijn dit jaar volledig kerstproof. Je shopt ze hier.

4 Een magische kerst in makkelijke kruisjessteek

Met dit boek haal je de betoverende kerstsfeer in huis. Het bevat 24 nostalgische prenten en tal van motiefjes in makkelijke kruisjessteek. Koop het hier.

5 The zoo muurornament

Geen Kerstman zonder rendier. Dit stoere rendier doet het goed op iedere kinderkamer! Het muurornament fleurt iedere ruimte op en zorgt voor een ware beestenboel. Sla hier je slag.

6 HKliving poster

Vind je traditionele decoratie hélemaal top, maar lijkt een echte kerstboom een karwei? Hul dan je interieur in vrolijke kerstsferen met deze Christmas Special poster van HKliving. Vind hem hier.

Snuif nog meer kerstinspiratie op:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)