Hét perfecte etentje? Dat speel je zo klaar, met dinnle!

Door Rani Merckx

Een etentje organiseren voor groot of klein? Dan moet je bij dinnle zijn, de nieuwe online planningstool van Libelle Lekker. 

Een casual etentje met vrienden in het vooruitzicht? Of wil je eens serieus uitpakken met je kookkunsten op het eerstvolgende familiediner? Met dinnle als handige planningstool kun jij je focussen op je gasten en je menu, wij doen de rest! Gezellig samenzijn was nog nooit zo makkelijk!

Zo organiseer je je eigen dinnle

  1. Meld je rechtsboven aan op de website van Libelle Lekker.
  2. Ga naar het online planningstool via www.libelle-lekker.be/dinnle. 
  3. Prik enkele data vast wanneer jij zelf vrij bent. Je gasten kunnen vervolgens aanduiden welke datum voor hen past. Geef ook het tijdstip in. Of wil je je gasten laten kiezen tussen meerdere tijdstippen op één dag? Perfect mogelijk! Klik dan op het plusje.
  4. Dinnle geeft je inspiratie voor je etentje. Duid de thema’s aan die jou wat lijken, en laat je gasten mee kiezen naar hun favoriete thema. Gaat er een bepaald thema met de meeste stemmen lopen? Dan krijg jij voor dat thema heerlijke recepten voorgeschoteld in je mailbox! Toch liever zelf kiezen wat op tafel komt? Ja, dat kan!
  5. Leuk is het om je event een naam te geven. Want geloof ons, dinnle is zo handig, dat je het vaker zult gebruiken. En door een naam te kiezen, kun je je dinnle beter beheren.
  6. Vul je naam, je e-mailadres, de locatie van het etentje en een leuke of grappige boodschap toe.’Good food is all the sweeter when shared with good friends’: laat je creativiteit de vrije loop!
  7. Klik op ‘dinnle aanmaken‘.
  8. Nodig je gasten uit: automatisch via mail, Facebook, Whatsapp of door de link te kopiëren en in je eigen mailprogramma te plakken.
  9. En dan nu… afwachten! Kijk stiekem mee, via de gegevens die je opgestuurd krijgt via mail, wie van je vrienden wanneer kan, en wat zijn of haar voorkeur is.
  10. Heeft iedereen je dinnle uitnodiging beantwoord? Hoera! Dan kun je nu een definitieve datum en thema vastleggen, én je laten inspireren door de overheerlijke recepten die je vindt op Libelle Lekker!

Psssst, vergeet ook zeker je foto’s niet te delen op Facebook of Instagram met de hashtag #dinnle en #libellelekker. Zo kunnen we stiekem wat meegenieten!

 

Nog meer lekker nieuws:

Partner Content