HP vindt het printen opnieuw uit

Advertorial

Wat als het afdrukken van een foto in 100 heldere kleuren evenveel kost aan inkt als een pagina met sobere tekstlijnen? Wel, dan print je met plezier de allermooiste afbeeldingen voor de schoolopdracht van je zoon of dochter. Dankzij de abonnementsformule Instant Ink van HP hoef je nooit meer te besparen op de kosten van inkt. Meer nog, je laat de cartridges of toner gewoon aan huis leveren. Bezorging en recycling zijn in de prijs inbegrepen.

Enig idee hoeveel het kost om een kleurenfoto af te drukken via je printer? Je stelt je die vraag vast wel wanneer je zoon of dochter vraagt om 10 van je mooiste foto’s op A4-formaat af te drukken in het kader van een schoolopdracht. De inkt in je printer kost een flinke duit, dus probeer je daar een beetje zuinig op te zijn. Tot teleurstelling van je kinderen, die de foto’s in hun volle pracht willen tonen aan hun leraar en klasgenoten. Terwijl het allemaal veel eenvoudiger én goedkoper kan.

Vanaf 99 cent per maand

HP Instant Ink geeft een totaal nieuwe invulling aan het printen. Je betaalt niet voor een cartridge, je betaalt voor een printplan op basis van het aantal pagina’s dat je afdrukt. Ongeacht of die pagina’s gevuld zijn met 20 tekstregels of een reeks foto’s in felle kleuren. Jawel, 1 pagina is 1 pagina, het maakt niet uit wat je precies afdrukt! En minstens even belangrijk: je drukt sowieso goedkoper af. Volgens HP kan je met Instant Ink tot liefst 70 procent op je inktkosten besparen. De tariefformules, vanaf 99 cent per maand voor 15 pagina’s tot 4,99 euro per maand voor 100 pagina’s, zijn glashelder.

Flexibele abonnementsformule

Geen idee hoeveel je print? Geen probleem. Je kunt je HP Instant Ink-abonnementsformule op elk moment aanpassen (of opzeggen), zonder extra kosten. Op je dashboard in de HP Smart-app zie je hoeveel pagina’s je de afgelopen maand geprint hebt. Als je niet al je pagina’s gebruikt, neem je ze automatisch mee naar de volgende maand. Als je meer print, koop je extra pagina’s. Geen idee hoeveel inkt er nog in je printer zit? Ook geen probleem. Voor je zonder inkt dreigt te vallen, krijg je automatisch nieuwe originele HP cartridges aan huis bezorgd. Je slimme HP-printer geeft online een seintje wanneer je inktvoorraad bijna uitgeput is en bestelt zelf nieuwe cartridges. Je komt dus nooit zonder te zitten. En je hoeft nooit meer naar de winkel voor inkt.

Met HP+ Forest First

De printoplossing HP+ staat voor smart printing. Slim omdat je bespaart met Instant Ink, slim omdat je aan comfort wint én slim omdat je meewerkt aan een duurzame toekomst. HP engageert zich via HP+ voor een meer milieubewuste printing business. Zo worden oude cartridges gerecycleerd en omgezet in nieuwe cartridges, wat een enorme vermindering van plastic afval oplevert. Je moet enkel je gebruikte cartridges in een prepaid-envelop opsturen naar HP, die ze verwerkt tot nieuwe cartridges. En dat is niet alles: HP heeft zich ertoe verbonden om bomen te planten en bossen te beschermen voor elke pagina die je afdrukt.

Altijd en overal

Met HP+ print je niet enkel slimmer, je wordt ook slimmer. Doordat je toegang krijgt tot de handige Smart Apps kan je onder andere boeken scannen op een professionele manier: je vlakt gebogen pagina’s af en slaat ze op als één bestand. Je kan ook storende markeringen en perforaties in gescande documenten verwijderen. Dankzij Print Anywhere heb je bovendien de mogelijkheid om altijd en overal – op kantoor, in het park, in de tuin – documenten af te drukken. Je hebt enkel een internetverbinding of mobiel netwerk nodig om connectie te maken met je printer. Handig, toch?!

Is je printer geschikt voor HP Instant Ink en HP+?

Op dit moment zijn de meeste HP-printermodellen geschikt voor HP Instant Ink. Oudere modellen zijn niet compatibel met HP Instant Ink. De nieuwste HP-printermodellen met een ‘e’ in de typenaam ondersteunen HP+.

Om je aan te melden voor HP Instant Ink heb je nodig:
1. Een HP printer die geschikt is voor deze service.
2. Een internetverbinding met je printer.
3. Een geldig e-mailadres.