Getty Images

Makkelijk: zo krijg je het laatste beetje tandpasta uit je tube

Door Sara Dekens

Het is een frustratie voor velen: het laatste beetje uit die tube tandpasta krijgen. Vaak blijkt het te veel moeite en gooien we ’m gewoon in de vuilnisbak en grijpen we naar een nieuwe. Zonde! Want met deze simpele en goedkope oplossing haal je makkelijk het onderste uit je tube.

Je kent het gevoel vast en zeker. Al enkele dagen twijfel je of je de tube tandpasta zou weggooien en vervangen door een nieuwe omdat de strijd met het laatste beetje te zwaar wordt. Uiteindelijk geef je op. Het is tenslotte toch maar tandpasta? Wedden dat net op dat moment iemand uit het gezin beslist het milieu, en dus ook de tandpastatube, te redden? Het huis verdeelt zich al gauw in twee kampen: zij die de strijd liever staken en zij die tot het uiterste gaan ;-).

Zo haal je het onderste uit je tube

Wist je dat er een simpele en goedkope oplossing bestaat om alle tandpasta uit de tube te krijgen en zo eindeloze discussies te vermijden? En het beste van al? Je hebt de oplossing waarschijnlijk in één van je keukenlades liggen.

De eenvoudige plastic klemmetjes die je gebruikt om plastic zakjes af te sluiten zijn daar namelijk ideaal voor. Je bevestigt de klem bovenaan de tube en trekt hem zachtjes naar beneden. Op deze manier druk je de tandpasta richting opening van de tube en komt hij er makkelijk uit. Laat de klem op de tube zitten tot hij volledig leeg is.

Alleen maar voordelen:

  • Het is goed voor het milieu, want je hoeft minder tandpasta te kopen en dus ook minder tubes weg te gooien.
  • Om diezelfde reden is het ook goed voor je portemonnee.
  • Het is een erg makkelijke oplossing.

Tip: je kunt deze oplossing uiteraard voor elk soort tube gebruiken.

Liever een andere oplossing?

1

Tandpasta Tube Uitknijper

€ 9,95. Shop hier.

2

Vitility – Tube uitknijper


€ 7,49. Shop hier.

3

Ecoco – Tandpasta dispenser


€ 16,99. Shop hier.

Bron: expressen.se

NOG ENKELE INTERESSANTE TANDENPOETS WEETJES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!.

Partner Content