Kersttruc van copywriter Ellen

De kersttruc van Ellen: girl power!

Door De Redactie

Bij copywriter Ellen en haar familie zijn het steevast de ladies die zorgen voor kerstmagie… Samen boodschappen doen, een heerlijk menu opstellen en de pérfecte tafelversiering, niets ontgaat hen!

“Bij onze familie is het geheim: girl power! Elk jaar slaan de vrouwen bij ons de handen in elkaar om een overheerlijk kerstmenu op tafel te toveren.

Enkele weken op voorhand komen we samen om het menu te bedenken. We zien het telkens groots met een arsenaal aan hapjes gevolgd door een uitgebreid menu. We maken alles zelf! Van de risottokroketjes voor bij het everzwijn tot de vijgenchutney bij de kaasplank.

Al van ’s ochtends vroeg zijn we druk in de weer. Terwijl een paar tantes de boodschappen doen, zorgen m’n zus en ik alvast voor de tafeldecoratie (thank you Pinterest!). En dat allemaal onder het goedkeurend oog van onze bomma.

Die bedrijvigheid, het samenhorigheidsgevoel en de inzet van tantes, schoonzussen en m’n mama om er weer een geslaagde avond van te maken is bij voorbaat al een recept voor succes. Ja, het is een cliché maar voor mij is dit zonder twijfel hét familiehoogtepunt van het jaar!”

 

 

Kersttruc van copywriter Ellen

Dit is mijn kersttruc!

 

Ellen Duchesne - Kerst 3[1]

“Mijn mama en ik, met onze gebakken coquilles in een saffraansausje, heerlijk!”

 

Ellen Duchesne - Kerst 2[1]

“Het kerstdiner sloten we af met een roomrisotto met tijm en frambozencoulis én mascarpone-koksruitjes. Het meisje op de foto is Claudia, de vriendin van één van mijn neven.”

 

Ellen Duchesne - Kerst 5[1]

“Mijn mama, fier op haar zelfgemaakte kebabs.”

 

Ellen Duchesne - Kerst 1[1]

“Een recept, recht uit de Libelle Lekker kersteditie van vorig jaar: het bospaddenstoelensoepje met krokante wontonvellen. O-zo-lekker!”

Partner Content