Nieuw seizoen Groene Vingers van start

Nieuw seizoen Groene Vingers van start

Gastheer van dienst is nog steeds Koen De Bouw, acteur maar ook volbloed natuurmens en met niks liever bezig dan werken in zijn stadstuin in Antwerpen of zijn grote tuin in Wallonë. In “Groene Vingers” vergaapt Koen zich wekelijks aan parels van tuinen en maakt hij kennis met mensen die net zoals hem gebeten zijn door de groene microbe.

In de rubriek “Tuin in de kijker” komen openbare tuinen, parken, arboreta, maar ook prachtige privétuinen aan bod. Samen met mensen die dol zijn op groen, gaat hij trouwens op pad om alles over hun bijzondere passie te vernemen. Biologiedocent, tuinarchitect en natuurgids Jean Vanhoof is ook opnieuw van de partij en lost nog steeds iedere week vol enthousiasme een tuinprobleem van een kijker op. Ook dit seizoen staat hij dus garant voor een hele reeks nuttige tuintips.

Gloednieuw in “Groene Vingers”, is de rubriek “Van droom naar tuin” waarin tuinarchitect Timothy Cools iedere week de droomtuin van een Vlaams gezin ontwerpt.

 

Iedere zaterdag (vanaf 5 maart 2011) op vtm voor en na “Het Nieuws” van 17.45u. “Groene Vingers” start die dag immers om 17.20u, wordt dan tien minuten onderbroken door “Het Nieuws”, om om 17.55u weer van start te gaan. En op zondag staat dezelfde aflevering in één ruk geprogrammeerd om 13.45u.

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)