Schoolgirls holding textbooks and talking in front of the school.

Terug naar school met deze leuke gadgets

Een nieuw schooljaar, een hele resem nieuwe leuke gadgets. Ben je nog op zoek naar iets om 1 september eens zo leuk van start te laten gaan? Hier vind je vast je gading!

Natuurlijk hoef je niet elk jaar een volledig nieuwe schooluitrusting bij elkaar te shoppen, een goede boekentas (check TruBlue) gaat bijvoorbeeld jaren mee. Maar verandering van spijs doet eten. Dus geven we ons kind met veel liefde af en toe toch dat extraatje.

1

Water in een Disney-jasje

Uit een studie door de School voor Volksgezondheid van de Brusselse Universiteit ULB en de Europese Club van Kinderdiëtisten (CEDE) blijkt dat onze kinderen niet genoeg water drinken. Daarom lanceert het watermerk Evian een collectie van schattige Disney-waterflessen! Pluto, Mickey, Donald…welke kies jij? Verkrijgbaar in je supermarkt –  € 0,89/flesje.

2

School is cool met…

TruBlue TruBlue The Original - Sunset Point

het Canadese rugzakkenlabel Trublue dat sinds dit jaar eindelijk verkrijgbaar is in België. Oerdegelijk design met praktisch comfort en coole looks. De rugzakken zijn gemaakt uit sterke en duurzame materialen en kunnen dus tegen een stootje. Bovendien zijn de backpacks echte lichtgewichten. Geen overbodige luxe met de kilo’s boeken die onze studentjes meezeulen. Vanaf € 49,99 verkrijgbaar via www.yellowstars.shop.

3

Verken de wereld…

vanop je kamer met deze hippe muurstickers van Colora. Aardrijkskunde leren was nog nooit zo makkelijk en leuk! Vanaf € 30 – hier verkrijgbaar.

4

Belangrijke nota

Be awesome today! Ook al zit het wat tegen, begin met frisse moed aan de dag met dit notitieschriftje. € 4,50 – hier verkrijgbaar.

5

Turntijd!

Er was eens een wit konijn met hele lange wimpers en een kroon…Hoe schattig is deze turnzak? Voor de stoere, kleine prinsesjes (of prinsjes)! € 12,99 – Hier verkrijgbaar.

6

Nog één verhaaltje…

Dankzij de mooie vormgeving en avontuurlijke verhalen van ZebraBook ontwikkelt je kind op een speelse manier de passie voor lezen. De unieke boekjes (je kunt ze personaliseren) zijn niet alleen boeiend voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zo kunnen jullie ’s avonds samen met het hele gezin gezellig genieten na een drukke school- of werkdag. De boekjes over talenten zijn een echte aanrader:  geen clichés meer voor jouw dochtertje – zij wordt een getalenteerde elektricien met de flair van een modeontwerper en het rechtvaardigheidsgevoel van een advocaat. Vanaf € 29,50 via zebrabook.com

Lees ook:

 

Partner Content