Advertorial

Oh, dennenboom! Van klassiek tot naar het circus, de 3 leukste Kersttrends met de Bijenkorf

advertorial

Het is nooit te vroeg om al te beginnen dromen van die speciale tijd rond het einde van het jaar. Met hoeveel je gaat klinken op het nieuwe jaar, dat weten we niet. Gelukkig heb je altijd nog je thuis, waar je het maximaal gezellig kunt maken. Dennenboompje, kaarsjes, sfeervolle verlichting en een kerstfilm op tv. Welk type je ook bent; er is een kerstvibe voor iedereen.

1. Klassiek

Is je interieur eerder klassiek, met donker hout, lederen sofa’s en een grote schouw? Ga dan voor een échte, onvervalste kerstsfeer, met engeltjes in de boom, veel groen en rood, een kerstkrans aan de schouw en goudkleurig inpakpapier.

Onze gouden tip? Ga voor XL blikvangers, zoals dit peperkoeken kersthuisje die prachtig staat onder je klassieke kerstboom. Met de kerstkleuren en glinsterende sneeuw ziet er net echt uit.

 

Peperkoeken kersthuisje (Kurt Adler, € 129,95)

Meer shoppen?

2. Happy

Als je wel wat extra vrolijkheid kunt gebruiken, kies dan voor een kitchy kerst, met roze en glitters en hier en daar een ferme knipoog. Je zou ervan versteld staan welke kerstboomversiersels je allemaal kunt vinden, tegenwoordig: van cupcakes over babyschoentjes tot je favoriete auto. Zotjes, toch?

Onze happy tip? Zet déze kaars, in de vorm van een chocoladetaart, op tafel en verras je gasten als blijkt dat dit pronkstuk niét eetbaar, maar wel brandbaar is.

Chocoladetaart kerstkaars (Introna, € 79,95)

Meer shoppen?

3. Circus

Als je kleine kinderen hebt, is de kans groot dat ze jouw kerstperiode helemaal naar hun hand zetten. Je kunt dan evengoed all out gaan, en kerst vieren in een kindvriendelijk circusthema. Vergeet de klassieke kerstkleuren – ga voor rood en wit in plaats van rood en groen– en ontdek dat veelkleurige circusdieren, carrousels en rood-wit gestreept inpakpapier nét zo gezellig zijn. En héérlijk voor de kleintjes.

Onze circustip? Maak van de kerstboom versieren een evenement, en tover een paar spectaculaire ‘kerstballen’ uit je hoed. Zoals dit carrousel-paardje, bijvoorbeeld.


Kersthanger paardje (Vondels, € 13,95)

Meer shoppen?

Nog veel meer inspiratie kan je vinden bij de Kerstartikelen van de Bijenkorf. Snuister tussen de Kunstkerstbomen, leef je uit in de Kerstdecoratie, shop bij de Kerstboomversiering en de Kerstballen, schaf die Adventskalenders aan en verwen jezelf bij de Kerstkleedjes. Breng tenslotte sfeer met de Kerstverlichting.

Wie voor 22u bestelt bij de Bijenkorf heeft het morgen al in huis.