Early morning autumn light near Killington, Vermont. Photo taken on a calm tranquil colorful morning during the peak autumn foliage season. Vermont's beautiful fall foliage ranks with the best in New England bringing out some of the most colorful foliage in the United States

Zo haal je het Amerikaanse kerstgevoel in huis

Door De Redactie

De Amerikaanse streek New England staat bekend om z’n prachtige herfst-en winterkleuren. Het vliegtuig nemen om het herfstgevoel op te snuiven? Dat is helemaal niet nodig! Dankzij onze tips waan jij je in geen tijd helemaal in de typische New England sferen. 

Bron: Getty Images

Wat heb je nodig?

  • Gedroogde blaadjes
  • verschillende specerijen: bv kaneelstokjes, steranijs
  •  Gedroogd fruit zoals appels en sinaasappels

Durf te experimenteren met alternatieve ingrediënten zoals gedroogde pepermunt of zeezout. Het fruit droog je in de oven gedurende 3 uur op 100 graden. Laat daarna alles drogen op een vaatdoek. Doe alles in een transparante vaas of bokaal. Het past perfect in je interieur en ruikt bovendien ook lekker.

1

Sfeervolle stolpen

Bron: RH Restauration Hardware

In de herfst wordt het steeds sneller donker. Op dat moment bestaat er niets gezelligers dan lampjes te aan te steken.  Haal vroegtijdig je kerstlichtjes van de zolder en steek ze nonchalant onder een glazen stolp. Sfeer gegarandeerd! 

2

Chunky wollen deken

Bron: Loopy Mango

Een grof gebreiden deken met XXL garen, daar kom je de winter mee door. Bestel jouw exemplaar bij de Amerikaanse webshop Loopy Mango, die de originele dekens op de markt brachten. Of brei je eigen exemplaar via Atelier Veritas.

Gastredacteur: Amber Francken

Partner Content