Deze week in Libelle: smullen van 8 gemakkelijke en gezonde eenpansgerechten

Deze week in Libelle: smullen van 8 gemakkelijke en gezonde eenpansgerechten

Lekker koken hoeft niet altijd moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Met de recepten die je deze week in Libelle vindt, tover je vliegensvlug een gezond eenpansgerecht op tafel waar het hele gezin van zal smullen!

Alles in één pan: 8x gemakkelijk én gezond

Heb je na een periode van overdaad zin in makkelijke en gezonde recepten, zonder al te veel afwas? Haal dan zeker de Libelle van deze week in huis, want we schotelen jou heerlijke eenpansgerechten voor die in de smaak vallen bij het hele gezin.

Van een smaakvolle maaltijdsoep en smeuïge risotto tot een hartverwarmend stoofpotje en ovenschotel: onze eenpansgerechten zijn ideaal voor wie tijd tekort komt om lang te koken, maar toch een lekker en vers gerecht op tafel wil toveren!

Zo makkelijk, en ook nog eens overheerlijk: deze volkorenrisotto met shiitakes, flespompoen en burrata. Wij weten weer wat klaarmaken. 😉

© Lot van Riel

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Openhartig: Als je kind het huis uitgaat
  • Zo blijf je er langer jong uitzien: doe onze anti-age quiz
  • Mijn verhaal: Sonja is extreem gevoelig voor hormonale schommelingen
  • Kom eindelijk tot rust met de gouden tips van experten
  • Van jas tot tas: imitatieleer is dé trend van het moment

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 6 januari in de winkel!

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)