Mijn verhaal: de erfenis die Renate en haar man ontvingen, zorgt voor spanningen binnen hun relatie

Mijn verhaal: de erfenis die Renate en haar man ontvingen, zorgt voor spanningen binnen hun relatie
Getty Images

De erfenis waar Renate en haar man recht op kregen na de dood van hun ouders, viel veel groter uit dan ze hadden gedacht. De manier waarop haar man het geld wil besteden, veroorzaakt wrevel.

Renate (58): “Guido en ik zijn vijfendertig jaar getrouwd. We hebben drie volwassen kinderen die allemaal een fijne partner en een goede job hebben. Ons derde kleinkind is onderweg. Met veel plezier werk ik deeltijds in een boekhandel en Guido staat in het onderwijs, op twee jaar van zijn pensioen. Ons huis is afbetaald en we hebben geen grote kosten meer. In deze fase van ons leven zouden we het zo goed kunnen hebben samen. Maar we hebben nog nooit zoveel ruzie gemaakt als de laatste tijd.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)