Deze week in Libelle: koolhydraatarm koken met ons heerlijk slanke weekmenu

Deze week in Libelle: koolhydraatarm koken met ons heerlijk slanke weekmenu

Nog snel een kilootje kwijt voor het seizoen van de zomerjurken en de blote benen van start gaat? Dat kan met ons goed uitgekiende weekmenu dat je deze week in je Libelle vindt. Minder calorieën en koolhydraten, méér smaak!

Minder koolhydraten, meer smaak!

Als je minder koolhydraten eet, val je af en krijg je extra energie. Dat zijn twee vliegen in één klap om je topfit te voelen! Maar vind jij het lastig om koolhydraten volledig te schrappen? We helpen je graag op weg, met ons koolhydraatarme weekmenu van deze week!

Eén van onze toppers is deze kalkoenstoverij met boontjes, wortelen en muntolie: zonder koolhydraten, maar bomvol smaak!

©Tom Swalens

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Volg de Libelle shoproute in Antwerpen
  • Openhartig: Lang gehoopt en eindelijk gelukt
  • Mix & match: zomerjurken en slippers
  • Fermenteren: hip en nog gezond ook

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 20 mei in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play.

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)