Deze week in Libelle: 7x slank en smaakvol koken (én een nieuwe Wandelzoektocht)

Deze week in Libelle: 7x slank en smaakvol koken (én een nieuwe Wandelzoektocht)

Deze week trekken we naar de fiere hoofdstad van de Kempen: Turnhout. Een gastvrije en boeiende stad die bovenal wereldberoemd is omwille van zijn kaart- en bordspellen. We bundelden speciaal voor jou alle ‘troeven’ van deze aantrekkelijke stad in een Wandelzoektocht, die je deze week gratis bij je Libelle krijgt!

Ontdek Turnhout met onze Wandelzoektocht

Ken jij onze Wandelzoektochten al? We gingen op verkenning in Tongeren, Roeselare, Brussel en andere plekjes van ons mooie Belgenlandje, en bundelden de leukste en verrassendste adresjes en bezienswaardigheden in handige Wandelzoektochten.

En we hebben deze week weer een nieuwe Wandelzoektocht voor jou klaar. We trokken naar Turnhout, de bruisende hoofdstad van de Kempen die bekendstaat om haar gastvrijheid én kaart- en bordspellen. En dat de Kempische hoofdstad nog véél meer te bieden heeft, ontdek je in onze Wandelzoektocht!

Haal je Libelle snel in huis, scheur onze Wandelzoektocht uit en ga op ontdekking!

Deze week trekken we naar Turnhout: de levendige en gastvrije hoofdstad van de Kempen!

7x slank en smaakvol koken

En tijdens die ontdekkingstocht houden we onze magen graag goed gevuld. Een croque monsieur als lunch, een ijsje als vieruurtje en een glaasje wijn bij het avondeten: vakantie, dat is genieten! Liefst zónder die extra vakantiekilo’s. Dus roeren we af en toe zelf in de potten, want dat is fijn, slim en … lichter voor je lijn.

Zéker als je de slanke en smaakvolle gerechten uitprobeert die je deze week in je Libelle vindt. Want wie zegt dat de lekkerste gerechten het slechtst zijn voor je lijn, heeft het aan het verkeerde eind!

Wij gaan voor de burrito van spitskool met zilvervliesrijst, gegrilde kip en een pittige dip. En het zomerse stoofpotje met kalfsvlees en volkoren speltcouscous. Mmmmm, dat wordt zalig gezond smullen!

©Karl Bruninx

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Openhartig: stil verdriet als je huisdier sterft
  • Nog snel een zomers kleurtje: met ons lastminute blotebenen-plan
  • Inspiratie voor een prachtige daktuin
  • Mijn verhaal: Katrien stopte met drinken nadat ze op spoed belandde

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 7 juli in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play.

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)