Solliciterende kinderen in huis? Geef ze deze gouden tip!

Solliciterende kinderen in huis? Geef ze deze gouden tip!
Roof garden party in Barcelona on a nice spring day.

Zijn je kinderen net afgestudeerd of hebben ze nood aan een nieuwe uitdaging, maar vinden ze nergens dé ultieme job? Misschien kennen ze WannaWork nog niet?

WannaWork is een nieuw jobplatform dat een brug wil vormen tussen millennials (mensen geboren na 1982) en bedrijven. Ideaal, toch? Bedenkster Sihame El Kaouabaki wil met een nieuwe manier van rekruteren de kloof tussen de nieuwe generatie werknemers en de traditionele bedrijven dichten.

En dat lijkt echt nodig: ‘Vandaag gaat er nog te veel talent verloren omdat werkgevers en werknemers elkaar mislopen,’ vertelt Sihame. ‘De huidige rekruteringsstrategie is wat vastgeroest en heeft nood aan nieuwe invloeden van de next generation.’

Hoe werkt het?

Bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega’s kunnen hun vacature op de website van WannaWork plaatsen. De aangemelde jongeren worden dan gelinkt aan deze posities en op verschillende creatieve manieren komen ze in contact met elkaar. Zo kunnen de werkgevers hun mogelijke nieuwe werkkrachten leren kennen via events, workshops, blogs en video’s. Op die manier kijken beide partijen verder dan het schriftelijke cv. Win-win!

Een gouden tip voor zoon of dochter, dus!

Lees ook:

 

 

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)