3.000 keer verliefd

Door De Redactie

Drieduizend ontmoetingen, drieduizend keer de vonk die overspringt, drieduizend keer de spanning of de ander hetzelfde voelt... Deze maand verschijnt de drieduizendste roman van Bouquet en het wordt een driedubbeldik jubileum boek!

Verliefd

In de Bouquet boekjes draait alles om verliefd zijn en de emoties die daarmee gepaard gaan. En dat is meteen ook de reden waarom Bouquet alleen al in België meer dan honderdduizenden fans telt.  Al die liefhebsters beleven dagelijks samen met de hoofdrolspelers van hun roman de emoties, de extase en het genot van verliefdheid en liefde. Elke vier weken verschijnen er maar liefst 8 nieuwe verhalen voor de lezers

Nog lang en gelukkig

Bouquet viert haar 3.000ste verhaal met een feestelijke jubileumuitgave! “En ze leefden nog lang en gelukkig” bundelt het 1.000ste, het 2.000ste en het gloednieuwe 3.000ste Bouquet-verhaal van topauteur Sharon Kendrick. Een echte must-have van bijna 500 pagina’s dik!

1.       Duizend kussen (1989) – Charlotte Lamb
2.       Bruiloft van de eeuw (1999) – Trisha David
3.       Eindeloos verliefd (2009) – Sharon Kendrick

En ze leefden nog lang en gelukkig van Bouquet is vanaf 27 augustus verkrijgbaar in de supermarkt, bij kiosken, boekhandelaars en tabakszaken. Adviesprijs € 5,25.

Partner Content