4 goede redenen om je elektrische fiets te kopen op Upway

Advertorial

Heb je besloten om te investeren in een elektrische fiets? Neem dan zeker een kijkje op Upway, een platform waar je refurbished elektrische fietsen mét garantie vindt.

De klimaatverandering, hoge brandstofprijzen, parkeerproblemen, terug in vorm geraken… : er bestaan duizend en één redenen om te kiezen voor een elektrische fiets. Alleen houdt de kostprijs velen van ons nog tegen. Dankzij Upway, een Franse start-up opgericht in 2021, is dat gelukkig geen obstakel meer. De bedoeling? De elektrische fiets voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken.

Zoals Toussaint Wattinne, CEO en medeoprichter van Upway, zegt: “Met Upway willen we voorgoed alle hinderpalen uit de weg ruimen voor wie een elektrische fiets wil kopen. Hoe? Door het breedste aanbod van gerenoveerde tweedehandsfietsen tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Je bestelt zo’n refurbished elektrische fiets met slechts een paar muisklikken én hij wordt netjes thuisbezorgd. Wij willen iedereen graag helpen om anders te consumeren, zeker nu het de meesten onder ons wel duidelijk is voor welke ecologische uitdagingen we staan.”

4 goede redenen om je elektrische fiets te kopen op Upway

1. Stijlvol en geen wachttijden

Het is niet omdat je een refurbished elektrische fiets koopt, dat die niet stijlvol kan zijn! In het aanbod van Upway zitten een aantal design merken zoals Cowboy, Veloci, Stromer, Vanmoof en Kalkhoff. Bovendien moet je geen maanden wachten tot je fiets er is. Die wordt namelijk binnen een week bij je thuis of op een adres naar keuze afgeleverd.

2. 20 tot 60 % goedkoper dan een nieuwe

Een nieuwe elektrische fiets kost gemiddeld 2000 euro. Een stevig prijskaartje dat niet iedereen zich kan veroorloven. Gelukkig is er dankzij het tweedehandscircuit een elektrische fiets voor ieders budget. Bij Upway vind je al een stijlvolle elektrische fiets vanaf 500 euro.

3. Refurbished én met garantie

Het team van professionele monteurs checkt elke fiets die ze helemaal in orde maken op twintig punten. Daarom kan Upway het zich veroorloven om je één jaar garantie te geven op je aankoop. Je hoeft dus geen schrik te hebben om opgelicht te worden bij de aankoop van je refurbished fiets!

4. Beter voor de planeet

Ben je bezorgd om je koolstofvoetafdruk? Kies dan voor een refurbished fiets, een duurzaam en positief gebaar voor het milieu.

Overtuigd? Surf naar upway.be en kies de elektrische fiets van je dromen uit het brede aanbod.