Happy family at the riverside --- Image by © Oliver Rossi/Corbis

5 leuke gezinsuitstapjes deze paasvakantie

Door De Redactie

De paasvakantie is de ideale gelegenheid om samen met de hele familie op uitstap te gaan. Een dagje pretpark, naar een tentoonstelling of onderduiken in een magische 3D-wereld… wij selecteerden onze vijf favorieten voor een geslaagd dagje familytime.

Waar gaan we deze paasvakantie naartoe?

Gillen op de achtbaan in Bobbejaanland

Vanaf zaterdag 26 maart openen veel pretparken weer hun deuren, waaronder ook Bobbejaanland in Lichtaart. Ontdek de nieuwste topattracties als Mount Mara, Nightmare Hotel of The Forbidden Caves. Hou je het liever rustig? Breng dan een bezoekje aan de bootvaart, klassieke draaimolen of de ontspannende monorail. Voor iedereen is er een attractie op maat.

Ontdek de onderwaterwereld in Sea Life

Meer dan vijftig aquaria tonen het wonderlijke onderwaterleven van de Amazonerivier tot de Noordzee. Spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s en lokaal gefokte zeepaardjes en een prachtige zeeschildpad met een beperking… In SEA LIFE ontmoet je ze allemaal.

Waterpret voor jong en oud in Océade

Zijn jouw kinderen echte waterratten? Dan doe je hen zeker plezier met een bezoekje aan Océade. Het Saunaland van Océade werd onlangs compleet gerenoveerd en is een echte oase van rust voor de ouders. Voor wie liever wat meer actie wil, zijn er natuurlijk de avontuurlijke waterattracties. De Orkaan, de Barracuda, de Kanonbal… waaghalzen kunnen zich helemaal laten gaan! Bovendien geniet je nu van een fikse korting dankzij Shedeals via deze link.

Bekijk de wereld door een 3D-bril

Voor het vierde jaar op rij strijkt de interactieve tentoonstelling ‘3D World, Magic & Fun’ neer in ons land, deze keer in Brussel. Deze ludieke expo is dé ideale uitstap voor het hele gezin. En jij kunt er nu naartoe tegen de helft van de prijs samen met Libelle en Shedeals. Wees er snel bij, want de korting loopt slechts nog één dag! Klik hier.

Laat je kinderen kennismaken met Picasso

Ontdek topseries uit het grafische werk van Picasso tussen 1930 en 1970 op de site Oud Sint-Jan in Brugge. Een absolute aanrader voor ouders die houden van een leerrijke uitstap met de kinderen. Daarnaast krijg je tijdens deze tentoonstelling ook de kans om ruim 100 werken van kunstenaar Juan Miró te bewonderen. Profiteer nu snel via Libelle en Shedeals en bestel je ticket aan de helft van de prijs hier!

Ontdek nog meer plezier voor het hele gezin met de allermooiste aquariums in België en omstreken! 

Partner Content