7 tips voor een origineel verjaardagsfeestje

Door De Redactie

Een verjaardagsfeestje organiseren voor je kind is heel wat werk. Verras je zoon of dochter met één van deze leuke ideetjes en geef hen het leukste feest ooit!

Een leuk verjaardagsfeestje organiseren? Deze tips zetten je op de goede weg.

 1. Bubbelbal
  Huur eens wat bubbelballen en de kinderen kunnen aan het stuiteren! Speel samen bubbelvoetbal of -estafette. Uren speelpret verzekerd. En bovendien is het superhandig, want de bubbelballen komen naar jou toe. Er kan gespeeld worden op een plein of in een park bij jou in de buurt!

  © Bubbelbal.nl
 2. Avonturenpark Waver
  Jonge avonturiers kunnen terecht in Waver. Op zo’n 30 km van Brussel. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren zoveel ze willen. Voor de échte durvers is er ook een bungeejump, vrije val en een nettenparcours.

  © Avontureparc.be
 3. Indoor skydive
  Indoor skydiven is een unieke belevenis. Het geeft het unieke gevoel van gewichtloosheid, maar dan zonder de risico’s. Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom. Dat wordt een feest om nooit te vergeten!

  © Indoor Skydive Airspace
 4. Yogafeest
  Drop je kinderen bij een Yogi en al spelenderwijs ontdekken ze deze oude ontspanningstechniek. Wedden dat je er zelf ook zen van wordt?

  © De Yogastudio
 5. Marionettentheater
  Kinderen vanaf 3 tot 9 jaar worden meegenomen in de wondere wereld van het poppentheater. Deze interactieve voorstelling zal jong én oud bekoren.

  © Lappie Lapstock
 6. Kinderboerderij
  Zijn je kinderen best wel dierenvrienden? Bezoek dan eens een kinderboerderij. Ze ontdekken de hoevedieren én mogen ermee knuffelen in de knuffelhoek.

  © Het Hemelsdierenrijk
 7. Creatief kinderfeest
  Kinderen maken graag hun handen vuil. In dit atelier kunnen ze zich creatief volledig uitleven. Ze gaan aan de slag als boetseerder of schilder en maken de mooiste creaties.

  © Pamoya

  Je kunt je kind ook verwennen met deze heerlijke zoetigheden. Of maak zelf een verjaardagskaart.

Partner Content