Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
VTM

Vlaamse B&B-uitbaters in Frankrijk zoeken een lief in nieuw VTM-programma

Door Elke Spelters

Wie deze zomer zelf niet in een Franse B&B gaat vertoeven, kan zich een hele zomer lang toch een beetje in La Douce France wanen dankzij het nieuwe VTM-programma ‘B&B Zoekt Lief’.

Een real life liedessoap, zo omschrijft VTM het nieuwe programma ‘B&B Zoekt Lief‘ dat deze zomer op VTM 2 te zien zal zijn. An Lemmens neemt de kijker iedere week van maandag tot donderdag mee in het leven van zes Vlaamse B&B-uitbaters die letterlijk als God in Frankrijk leven. Ze missen één ding: een lief en partner in crime die zich samen met hen in een buitenlands avontuur wil storten.

Grote emoties

“Op welgemikte momenten stuur ik één of meerdere singles naar een B&B”, vertelt An Lemmens. “Vanaf dan nemen de uitbaters het heft in handen.” De singles verblijven in de B&B van hun favoriete uitbater, snuiven er de vakantiesfeer op en helpen een handje mee. De uitbaters beslissen zelf wie mag blijven of wie terug naar België moet. “Je kunt je voorstellen dat daar grote emoties bij komen kijken”, voegt An toe. “Er worden tranen gelaten en harten veroverd.”

Deze B&B-uitbaters gaan op zoek naar een lief

1

Isabel (57)

B&B Zoekt Lief - Isabel

Isabel woont op een immens kasteel- en vakantiedomein in Frankrijk, in een klein dorpje aan de voet van de Mont Ventoux. “Ik ben op een punt gekomen dat er plaats is voor iemand anders in mijn leven”, vertelt een enthousiaste Isabel. “Een zielsverwant om hier samen heel mooie dingen te verwezenlijken.” Isabel is een echte dierenvriend, houdt van wandeling met haar hond en kan ervan genieten om mensen gelukkig te maken.

2

Marc (59)

B&B Zoekt Lief - Marc

Marc is een echte levensgenieter die, na een carrière als verpleegkundige en zelfstandig juwelier, besloot om in het zuiden van Frankrijk een B&B met luxekamers uit te baten. Al mist hij een vrouw om al zijn ervaringen mee te delen en samen met hem van het leven te genieten. “Ik voel me klaar om een nieuwe relatie te beginnen”, klinkt het. “Ik zoek iemand met een positieve ingesteldheid, een vriendelijk uiterlijk en iemand die sociaal is.”

3

Dirk (61)

B&B Zoekt Lief - Dirk

In het kleine Franse dorpje Vicq beleeft Dirk zijn droom als B&B-uitbater. Hij is passioneel met eten bezig, wat resulteert in een uitgebreid ontbijt of viergangenmenu op tafel. Dirk is op zoek naar een klankbord om ‘de dingen des levens’ mee te delen. “Ik denk dat het belangrijk is dat je elkaar zonder woorden begrijpt”, vertelt hij.

4

Arno (30)

B&B Zoekt Lief - Arno

De ambitieuze Arno baat B&B’s in Zuid-Frankrijk en Marokko uit. Al op jonge leeftijd verhuisde de jongeman naar Zuid-Frankrijk om er een B&B te openen. Hij volgde een opleiding aan een prestigieuze ruiterschool en na een carrière in de ruiterwereld baat de sportieveling nu samen met zijn familie de B&B uit. “Ik heb niet echt een type vrouw”, licht Arno toe. “Ik zoek gewoon iemand die bij mij past en met wie ik gelukkig kan zijn.”

5

Kaylee (25)

B&B Zoekt Lief - Kaylee

Kaylee vond het in 2020 tijd om haar job als zorgkundige op te geven en haar droom na te jagen in Frankrijk. Ze verhuisde samen met haar vader naar het zuiden van La Douce France om er in het dorpje Coulx een B&B met twee gîtes uit te baten. “Ik date niet. Daarom ben ik al zeven jaar alleen”, vertelt Kaylee. Haar ideale man heeft humor, een eigen mening en staat open voor avontuur.

6

Nicolas (26)

B&B Zoekt Lief - Nicolas

Nicolas woont op een immens landgoed in de Franse Champagnestreek, goed voor 65 gasten. Hoewel hij in het land alles heeft wat zijn hart begeert, mist hij nog een partner. “Een vrouw moet open en eerlijk zijn”, vertelt Nicolas. “En het moet ook wel een knappe zijn.” Nicolas is handig en weet van wanten, maar is in het begin wel wat verlegen.

‘B&B Zoekt Lief’ is vanaf 20 juni te bekijken op VTM 2.

OOK INTERESSANT:

Partner Content