Boek vol verkleedtips

Door De Redactie

Niets zo leuk als een verkleedpartijtje . Zeker nu carnaval in aantocht is. Kinderen dromen er stiekem van om een dappere superheld- of heldin te zijn. Of ze mijmeren over een leven als een gevaarlijke piraat of lieflijke prinses.
 

Met de twee grote Ketnet verkleedboeken, één voor jongens en één meisjes, worden hun dromen nu werkelijkheid. Met eenvoudige maar leuke verkleedideeën kunnen ze in de huid kruipen van hun favoriete personages.

Voor de kostuums is niet veel geld of materiaal nodig. Vaak worden huishoudspullen, zoals vuilzakken en aluminiumfolie gebruikt om het verkleedpak te maken. De andere benodigdheden kan je makkelijk vinden in de doe-het-zelfzaak of papierhandel. De uitleg is duidelijk en goed geïllustreerd.

Kinderen kunnen met het verkleedboek makkelijk zelf aan de slag. Al is een helpende hand van moeder of vader af en toe nodig. Soms moet er naald en draad worden gebruikt om de verschillende onderdelen aan elkaar te bevestigen. Het is dus een leuk boek om samen met je kind te verkennen. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

[LINK_TEXT id=1] hoe je je als superheld kan verkleden!

Het grote Ketnet verkleedboek voor jongens & Het grote Ketnet verkleedboek voor meisjes
Hilde Smeesters 16,95 euro
Uitgever: Lannoo

 

Partner Content