Voordelig op vakantie: tot 40% korting bij Landal GreenParks met onze bungalowpocket!

Voordelig op vakantie: tot 40% korting bij Landal GreenParks met onze bungalowpocket!
©Landal GreenParks

Het is stilaan een mooie najaarstraditie: ook dit jaar kun je dankzij Libelle en Landal GreenParks weer extra voordelig op bungalowvakantie!

Een weekend of (mid)week weg aan korting

Aah, een bungalowvakantie bij Landal GreenParks: het is en blijft een absolute topper voor het hele gezin! Want of je nu kiest voor bos, strand, heide of bergen: hier beleeft iedereen de perfecte vakantie midden in de natuur.

En speciaal voor jou heeft Landal GreenParks een uniek aanbod: je krijgt tot 40% korting én betaalt geen reserveringskosten t.w.v. 28,95 euro, als je boekt vóór 1 november 2020.

Waar trek je naartoe?

Je hebt de keuze uit 30 vakantieparken in België, Nederland en Duitsland, telkens op een unieke locatie, midden in de natuur. Ontdek hier naar welke vakantieparken je nu voordelig heen kunt!

Wanneer?

Wanneer jij er zin in hebt, in de periode van september 2020 tot en met 18 april 2021Een weekend-, midweek- of weekverblijf? Aan jou de keuze! Oh ja, het aanbod is ook geldig in de schoolvakanties!

(hint: boek nu al voordelig je herfstvakantie!)

Kiezen, boeken en …

… genieten maar! Boek nu al je volgende vakantie bij Landal GreenParks!

 

Ontdek de bungalowpocket vanaf deze week in het pakket bij jouw favoriete weekblad!

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)