© Hind Rabii

Contemporary Design Market in Brussel: dé plek om Belgisch design te ontdekken

Dit weekend, op 25 en 26 september, staat Tour & Taxis in Brussel weer volledig in het teken van design. Je kunt er niet alleen vintage stukken komen bewonderen op de Brussels Design Market, maar ook het werk van Belgische designers ontdekken op de Contemporary Design Market. 

Design van Belgische bodem

Brussels Design Market is al jaren een gevestigde waarde binnen de designwereld. Voor de 29ste keer komen meer dan 100 internationale handelaars hun mooiste vintage designstukken voorstellen in het vernieuwde Gare Maritime in Tour & Taxis.

Tegelijkertijd vindt ook de Contemporary Design Market plaats, waar je 50 designers en merken van eigen bodem kunt komen ontdekken, zorgvuldig gekozen door een comité van experts. Er maken zowel gevestigde namen als opkomend talent hun opwachting, met Belgisch designduo Muller Van Severen als eregast vanwege hun tienjarig bestaan. Kortom, dé beurs voor designliefhebbers die hun interieur graag een Belgische touch willen geven.

Een voorsmaakje van wat je zoal mag verwachten: 

1

Muller Van Severen

contemporary design market

2

Gobolights

contemporary design market

3

Esther De Vos

4

Isabelle Van Oost

contemporary design market

5

Atelier Vandensteen

contemporary design market

6

Atelier Leda

contemporary design market

Praktische info voor Contemporary Design Market

  • Wanneer? Zaterdag 25 september 2021 van 10u-18u en zondag 26 september 2021 van 10u- 18u
  • Waar? Tour & Taxis – Gare Maritime, Rue Picard 11, 1000 Brussel
  • Info en tickets? Via contemporarydesignmarket.be. €10 euro per ticket of €25 voor een weekendpas met exclusieve preview op zaterdag

Ook leuk om te doen in onze hoofdstad:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content