De 5 meest gemaakte fouten bij het kiezen van een verlovingsring

De 5 meest gemaakte fouten bij het kiezen van een verlovingsring

Toegegeven: een verlovingsring uitkiezen is eigenlijk even moeilijk als het vinden van die ene ware liefde. Je moet ‘m tenslotte levenslang − of dat is de bedoeling toch − dragen. Staat je partner op het punt om de ring van je leven te kiezen? Dan houdt hij best rekening met deze vijf meest gemaakte fouten.

De fouten die mensen maken bij het kiezen van een verlovingsring

De foute ringmaat

De verrassing is er natuurljk af als hij naar jouw ringmaat zou vragen, dus proberen mannen vaak gewoon te gokken. Niet doen! Er zijn ook andere manieren om hierachter te komen:

  • Vraag aan een vriendin of ze tijdens een winkeluitje met haar bij de juwelier binnenspringt met een smoes en probeer via die vriendin de ringmaat te achterhalen.
  • Neem een ring mee die ze al in haar bezit heeft. Let er wel op dat ze deze ook rond haar ringvinger draagt.
  • Of je kunt de maat soms ook bepalen aan de hand van haar grootte en gewicht.

PS: Het is altijd beter dat de ring een beetje te groot dan te klein is.

Diamanten online aankopen

Het computerscherm geeft altijd een vertekend beeld. Een diamant uitkiezen op het net is daarom een risico, want het kan best zijn dat die in het echt zal tegenvallen. Bovendien is de kans ook groter dat je op het net bedot wordt.

verlovingsring

De ring is belangrijker dan de setting

Soms zijn mensen zo hard bezig met de setting waar ze hun toekomstige ten huwelijk zullen vragen, dat er daar veel budget aan verloren gaat. En het zou toch jammer zijn dat je haar de ring van haar dromen niet kunt geven, omdat je per se in een stijlvol restaurant in New York op een knie wilt gaan.

Een blijvertje

Het is wel leuk om een model te kiezen dat hélemaal in is, maar dan loop je het risico dat je partner de ring snel beu wordt. Zoek daarom naar een meer neutraal model dat altijd en overal zal passen.

Niet hetzelfde willen

Sommige dames zijn stapelgek op een bepaald juweel, maar beslissen (tegen hun zin) om iets anders te kiezen, omdat hun vriendin deze ring ook heeft. So what? Je moet een verlovingsring eeuwig rond je vinger dragen, dus gewoon doen!

Bron: purewow.com

Ook over trouwen:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)