King Philippe and Queen Mathilde of Belgium attend the mass to to commemorate the deceased members of the Belgian royal family at the Onze-Lieve-Vrouwkerk in Laken, Belgium, 17 February 2017. Photo: Patrick van Katwijk / NETHERLANDS OUT POINT DE VUE OUT - NO WIRE SERIVCE - Photo: Patrick van Katwijk/Dutch Photo Press/dpa

Dit zijn de hofleveranciers van ons koningshuis

Ben je ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’? Dan mag je vereerd zijn. Niet iedereen mag zomaar producten of diensten aanbieden aan het koningshuis. Wij zetten ze op een rijtje.

Met het brevet van Gebrevetteerd Hofleverancier bevestigt het koningshuis de kwaliteit van goederen en/of diensten bij regelmatige levering aan de koning en de koningin. Alle Gebrevetteerde Hofleveranciers zijn verenigd in de vzw ‘De Gebrevetteerde Hofleveranciers van België’. Deze erkenning maakt een ondernemer of vakman enorm trots, maar dat legt ook meteen een serieuze druk op hen. Ze zijn onder meer genoodzaakt om de kwaliteit van de goederen of diensten constant te houden of te verbeteren.

Hofleveranciers op een rijtje

In totaal zijn er meer dan 100 hofleveranciers: automerken, chocolademerken, koekjesmerken, designers, … . Wij zetten enkele bekende hofleveranciers op een rijtje:

                       

 Bron: www.monarchie.be / www.dghb.be / foto: Belga

Donderdag 13 juli verwachten wij hoog bezoek bij Libelle. Koningin Mathilde zal ‘s ochtends ontdekken hoe het eraan toe gaat op de redactie van ons magazine. Volg alles live op Facebook volgende week.

Zin in nog meer koninklijk nieuws?

 

Partner Content