Dolfje Weerwolfje – nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray

Door De Redactie

Een kinderfilm over weerwolven? Op het eerste zicht lijkt ons dat niet meteen een goed idee als je de nachtrust van de ouders niet wil verstoren, maar deze Dolfje Weerwolfje is helemaal niet griezelig!

Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier. Plots holt hij bij het licht van volle maan door het park en jaagt hij op eenden en kippen. De volgende ochtend wordt hij weer wakker als een gewoon jongetje… Was hij echt een weerwolf of heeft hij gedroomd? De hele situatie zorgt er wel voor dat Dolfje begrijpt waarom hij zich altijd zo anders heeft gevoeld dan zijn pleegouders en zijn pleegbroertje Timmie…

Dolfje Weerwolfje is de verfilming van het eerste boek van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. Regisseur Joram Lürsen zorgt voor een spannende familiefilm die de allerkleinsten zeker niet met nachtmerries achterlaat. Het gevoelige Dolfje – die eerst helemaal geen weerwolf wil zijn – ontdekt al snel dat het niet erg is om anders te zijn dan de anderen. Zolang je familie maar achter je staat!

Dolfje Weerwolfje – verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 9 mei 2012

Partner Content