Dreamteam: Bono & Ali Stewart

Door De Redactie
Al 34 jaar staat ze achter de voorman van U2: zijn klasgenote Ali Stewart. Een bijzondere vrouw, die steeds vaker zelf media-aandacht krijgt. “Ik word herkend”, zegt Bono, “maar zij wordt gerespecteerd”.

Pas recentelijk komt Ali Hewsom-Stewart, ook bekend als Mrs. Bono, wat nadrukkelijker in beeld. Soms met frisse tegenzin, zoals in het clipje van ‘The Sweetest Thing’, die U2-hit die aan haar is opgedragen omdat Bono haar verjaardag vergeten was. In het filmpje probeert hij het goed te maken met een koets, fanfares, spandoeken, olifanten en steltlopers – wat zij allemaal koeltjes over zich heen laat komen.

In hun samenwerking voor goede doelen of de manier waarop ze hun leven en hun gezin runnen is ze echter niet koel. “We zijn nu 34 jaar samen,” zegt ze. “Ik wist op mijn 14de al ongeveer wat ik aan hem had, en dat is niet veranderd. We hebben dezelfde achtergrond, zijn samen volwassen geworden. We hebben nog altijd momenten dat we elkaar aankijken, zo van: waar hebben we dit aan te danken; het is 1 grote zegen.”

Lees alles over het geheim van het goede huwelijk tussen Bono en Ali Stewart in Libelle 32 van 6 augustus 2009.

Andere dreamteams

*       [LINK_TEXT id=1]

*       [LINK_TEXT id=2]

[LINK_TEXT id=3]   

[LINK_TEXT id=4] 

[LINK_TEXT id=5] 

Partner Content