Dreamteam: Tom Hanks & Rita Wilson

Door De Redactie

Tom Hanks en Rita Wilson. Allebei belezen, nieuwsgierig en harde werkers. Allebei wars van glitter en glamour. Het geheim van het beste huwelijk van Hollywood? "Het helpt dat we allebei al wat ouder zijn, en gevoel voor humor hebben."

Zij kookt nog altijd zelf, hij noemt grasmaaien zijn hobby (zo'n ministractor maakt het beest in me los). Op de school van hun kinderen zijn ze vertrouwde gezichten in de ouderraad, bij vrienden en kennissen staan zee bekend om hun barbecues. Ze kijken graag tv-series, lezen alles wat los en vast zit, doen hun eigen boodschappen en bezoeken sportwedstrijden zonder bodyguards.

Zoveel huiselijke aardsheid staat in schril contrast met hun zakelijke succes: Tom Hanks (53) is de populairste acteur van Hollywood én de best betaalde. Rita Wilson (57) is naast actrice en liefdadigheidskonigin een heel succesvol producer.

"Het verbaast me altijd dat mensen denken dat we in een paleis wonen en een hofhouding hebben," zegt Hanks. "In de eerste plaats lijkt me dat niet erg knus, in de tweede plaats komen we allebei uit een gezin waar je na het eten zelf afwaste. Dat je wat meer geld hebt, en bekend bent, betekent niet dat je normen en waarden veranderen.

Lees alles over Tom Hanks en Rita Wilson en het geheim van het beste huwelijk van Hollywood in Libelle 30 van 23  juli 2009!

Nog meer dreamteams

  • Partner Content