Een cadeau vol kijkplezier!

Door De Redactie

Gedaan met pakjesstress, deze last minute cadeautip voor alle leeftijden, is een geweldig idee voor onder de boom. 

Wil je partner wel honderd keer naar de nieuwe Star Wars film kijken? Beschouwt je beste vriendin de bioscoop als de ultieme locatie voor een date? Trakteer je je kleinste graag eens op een film met een bakje popcorn? Dan moet je zeker verder lezen!

Kinepolis filmdoosjes

Nog steeds op zoek naar het ideale kerstgeschenk? Wat denk je van dit origineel metalen doosje met filmvouchers van Kinepolis? Er food & drink vouchers aan toevoegen is mogelijk, en is een leuk extraatje voor al wie graag snoept. Alle mogelijke opties vind je hier.

Deze kerstfilms kun je nu in Kinepolis bekijken

Santa & Cie

De eindejaarsperiode nadert en alles loopt volledig in het honderd: de 92 000 elfjes die de cadeautjes voor de kinderen maken, worden allemaal ziek op hetzelfde moment! Een forse tegenvaller voor de Kerstman, die gedwongen wordt om als de bliksem met z’n rendieren naar Aarde te snellen voor een oplossing. Eenmaal aangekomen, moet hij op zoek naar bondgenoten om samen de magie van Kerstmis te redden

Home Alone

Beleef deze klassieker nog een laatste keer op groot scherm!

De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee inbrekers die van plan zijn in het huis van Kevins familie in te breken.

Bad moms 2

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Bronnen: kinepolis.be & youtube.com

Ook leuk:

Partner Content