Een middag vol beleving

Door De Redactie
Mieke en Valerie zijn de twee creatieve dames achter het Belevingsatelier. Een fijn platform waar je de leukste workshops voor kinderen én volwassenen kan volgen. Libelle.be ging alvast naar hun gezellige zolder in 't park en liet zich helemaal onderdompelen in het atelier 3D-canvassen maken.

Atelier schilderen op canvas met 3D figuur

Wil je jouw kind, kleinkind, petekind,… verrassen met een origineel én zelfgemaakt cadeau? Maar ben je geen handige Harry? Geen probleem, want je hoeft het niet zo ver te zoeken om toch iets leuks in elkaar te knutselen. In dit atelier leer je in een handomdraai een 3D-canvas te maken. Het Belevingsatelier zorgt voor het nodige materiaal en na een 3-tal uurtjes heb jij jouw geschenk in handen. Eerst ga je aan de slag door je canvas te schilderen in jouw favoriete kleur, nadien kies je een figuurtje uit piepschuim uit dat je helemaal bekleeft met heel dun papier. Nadat alles goed gedroogd is kan je jouw 3D figuurtje op je canvas kleven en klaar is kees! Bovendien kan je er een persoonlijke boodschap op kwijt!

 

Speciaal voor Libelle.be schenkt het Belevingsatelier een mooie korting aan iedereen die het atelier 3D-canvas wil volgen. Schrijf je voor 31/05/2011 in via www.belevingsatelier.be, gebruik de code “libelle” en de tweede persoon krijgt meteen 50% koring!

 

De afmetingen van het canvas: 20 x 20 x 4 of 30 x 30 x 4
Kostprijs: 45 euro per persoon (of 50 euro voor het groter formaat van canvas)
Meer info: www.belevingsatelier.be

 

Mieke en Valerie (van de Pretmeloen) organiseren in Het Belevingsatelier creatieve workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het Belevingsatelier ligt midden in het stadsgroen van het Nachtegalenpark in Antwerpen. De zolder van de Melkerij is omgetoverd tot een belevingsatelier. Valerie legt zich toe op de kinderateliers. Mieke richt zich meer tot de volwassenen. Alle informatie vind je op de website van Het Belevingsatelier .

Partner Content