Een overgetelijke verwendag voor mama

Door De Redactie

12 mei is een dag om aan te stippen in je agenda. Op die dag kan je jouw mama in de bloemetjes zetten voor haar grenzeloze liefde, oneindige vriendschap en nooit aflatende steun. Misschien kan je haar bedanken met een fantastisch wellnessarrangement? Trek er met z’n tweetje op uit en geniet samen van wat moeder-dochter quality time!

 

 

 

 

Leve mama!
 

Geen traditioneel geschenk voor Moederdag dit jaar? Geef haar een moederdagarrangement in Thermae Grimbergen of Boetfort. Da’s pas een geschikt cadeau voor je mama! Kies voor een onvergetelijke verwendag in één van deze twee centra, met alles erop en eraan voor slechts € 129 per persoon!

Relax!
 

Naast een hele dag onbeperkt gebruik van de sauna’s en baden (er zijn 2 aparte thermencomplexen mét en zonder badpak), waarbij gebruik van badlinnen en slippers wordt voorzien, staan er drie ontspannende behandelingen op het programma.

Mama kan kiezen tussen:

  • Een 50 minuten durende spa manicure of spa pedicure, waarbij handen of voeten zalig verwend worden. 
     
  • Een heerlijke gelaatsverzorging. Deze behandeling duurt 25 minuten en naast een grondige reiniging is ook een aangepast gelmasker voorzien.
     
  • En als kers op de taart: een Body Relax Massage  (25 minuten) met meiklokjesolie.

  

Mama keert gegarandeerd helemaal zen en boordevol energie huiswaarts!

Meer info: Thermae Grimbergen, Wolvertemsesteenweg 74, 1850 Grimbergen, tel 02/270.81.96 en Thermae Boetfort, Sellaerstraat 42, 1820 Melsbroek, tel 02/759.81.96

www.thermae.com

Partner Content