De Efteling

Waarom je deze zomer naar de Efteling moet

Door Elke Spelters

Alsof de Efteling nog niet magisch genoeg was, brengt het sprookjesachtige pretpark deze zomer zijn attracties tot leven.

Wie in juli en augustus een bezoekje brengt aan de Efteling, zal ongetwijfeld grote ogen opzetten. Het sprookjesachtige pretpark verandert deze zomer namelijk in een groot feest vol beleving en fantasie.

De Efteling zomert

De Efteling viert dit jaar niet alleen zijn zeventigste verjaardag, ook de zomer verdient volgens het park een eigen feestje. Zo bots je op het Fata Morgana Plein misschien wel op een reusachtige Djinn. De reus van wel vijf meter hoog, die normaal de schatkamer van Fata Morgana bewaakt, loopt deze zomer olijk rond in de Efteling. Alsof hij zo uit de attractie komt aanzetten.

Reuzen en kwajongens

En zo valt er op bijna elk pleintje van het park wel iets te beleven. De Droomvlucht kreeg een eigen kleurrijke bloementuin op het Ton van de Ven Plein waar je het verhaal van de elfjes en kaboutertjes op een andere manier kunt horen, proeven en beleven. En op het Max & Moritzplein en in Ruigrijk is het uitkijken voor voorbijsjezende kwajongens en stoere helden.

Het beste nieuws? Tijdens de zomermaanden is het pretpark tot 21 uur geopend en heb je dus alle tijd om op ontdekking te gaan.

NOG MEER LEUKE ZOMERUITSTAPJES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content