Fantasie en creativiteit tijdens het gamen

Door De Redactie
Vanaf nu kunnen je kinderen ook tekening maken op het televisiescherm dankzij de uDraw voor Nintendo Wii. Deze handheld tablet laat niet alleen de fantasie en creativiteit van je kids de vrije loop, je kan er ook op een andere manier mee gaan gamen.

De uDraw GameTablet biedt een nieuwe en leuke manier van spelen aan bij kinderen en gezinnen die een Nintendo Wii in huis hebben. Het accessoire is een witte handheld tablet met een tekenruimte van 10x15cm, inclusief een uitneembare drukgevoelige pen, ontworpen om meer subtiele controle en precisie te geven dan de huidige Wii remote. De Wii-afstandsbediening hoef je gewoon in de tablet te stoppen en klaar is kees.

Het accessoire beschikt ook over kantel- en rol bewegingsmogelijkheden, waardoor spelers nog meer controle kunnen uitoefenen over hun characters door ze te laten bewegen en sturen door de levels heen. Heb je een kleine (of grote) Picasso in huis? Dankzij de SD-kaart kan je zijn tekeningen en andere creaties opslaan en uitprinten via je pc.

uDraw Studio

Dit spel werd ontwikkeld om de vele mogelijkheden van het accessoire te demonstreren. Je kan er kiezen tussen allerlei verschillende soorten potloden en stiften, alle kleuren van de regenboog enzoverder. De gekste of mooiste creaties krijg je dus in een wip op de tablet. Alle tekeningen kunnen makkelijk opgeslagen, ge-e-maild en uitgeprint worden.

Pictionary

Samen met het hele gezin de klassieker Pictionary spelen wordt nu nog leuker dankzij deze tablet. De nieuwe tekenmodi Shape it Up en Rotatie Frustratie zorgen voor heel wat nieuwe fun bij dit traditionele bordspel.

Krabbel’s Grote Avontuur

Spelers van dit spel leiden hun zelfgemaakte personage Krabbel door 60 leuke levels. In deze wereld komen kleurboeken, zelfgemaakte krabbels, karakters en achtergrond tot leven.

De uDraw GameTablet wordt gebundeld uitgebracht met uDraw Studio voor de adviesprijs van 69,99 euro.
Vanaf 4 maart 2011 in de winkel
Meer info: www.nintendo.be

 

Partner Content